Cautare

593 de rezultate pentru "gramescu ionel" (2.71 secunde)
Vom efectua verificari pentru a vedea daca agentii economici respecta legea", ne-a declarat inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca Galati, Ionel Petrea (foto).
Procentul mic este cauzat de necunoasterea procedurilor, a declarat Ionel Constantin, secretar general al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR).
N-o sa aplicam imediat sanctiunile prevazute de actul normativ pentru neindeplinirea acestei obligatii, care sint cuprinse intre 2.000 si 5.000 lei, dar ii rugam pe angajatori sa ne transmita cit mai repede registrul de evidenta a salariatilor in format electronic", ne-a declarat inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca, Ionel Petrea.
De cealalta parte conducerea SSS l-a acuzat pe Ionel Bors, senior manager in cadrul Mittal Steel, de obstructionarea activitatii sindicatului, actionind in consecinta prin depunerea unor plingeri penale la Parchetul galatean.
Aproape 69% dintre fermierii galateni au depus, pina la sfirsitul lunii aprilie, cereri la birourile teritoriale ale Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA) pentru a beneficia de sprijinul financiar acordat pentru sectorul vegetal in 2007, a declarat directorul APIA Galati, Ionel Nicula.
Potrivit inspectorului sef al ITM, Ionel Petrea, inspectorii de munca au efectuat un numar de 3.726 de controale dintre care 1.962 in domeniul relatiilor de munca si 1.764 in domeniul sanatatii si securitatii in munca.
Cu aceasta ocazie, Ionel Stefan, directorul Sucursalei Constanta a Eximbank a facut referire la faptul ca aceasta banca cu capital de stat sustine in numele si in contul statului roman mediul de afaceri autohton.
Inspectorul sef al institutiei, Ionel Petrea, ne-a declarat ca inregistrarea a aproximativ 50.000 de contracte noi de munca nu presupune infiintarea aceluiasi numar de locuri de munca in sectorul privat.
Este cu totul altceva fata de oras“, a spus Ionel Ionescu, reprezentantul unei agentii imobiliare din Craiova.Utilitatile tripleaza pretulInvestitiile imobiliare care aduc cel mai mare profit se situeaza în zonele rurale, nu în marile orase.
Este vorba despre Angela Procopi, care a fost numita director in cadrul Directiei de Resurse Umane, a carui activitate a fost coordonata de senior managerul Combinatului, Ionel Bors.
Atat incasau lunar directorii din Administratia Fluviala a Dunarii de Jos (ADFJ) inainte ca la carma navigatiei galatene sa ajunga actualul director, Ionel Malenda. ... Insa si aici Ionel Malenda are pregatite o serie de surprize.
Este cu totul altceva fata de oras“, a spus Ionel Ionescu, reprezentantul unei agentii imobiliare din Craiova.Utilitatile tripleaza pretulInvestitiile imobiliare care aduc cel mai mare profit se situeaza în zonele rurale, nu în marile orase.
De aceea, este mai avantajos sa dai banii respectivi lunar la banca si sa ai casa ta“, a spus Ionel Ionescu, agent imobiliar.
Potrivit inspectorului sef al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati, Ionel Petrea, in cursul acestui an au fost aplicate, pentru neregulile constatate in domeniul sanatatii si securitatii in munca, 1.349 de sanctiuni, in valoare totala de 1.662.000 de lei, din care peste 10% reprezinta valoarea amenzilor acordate in urma finalizarii cercetarii imprejurarilor si cauzelor care au condus la producerea accidentelor mortale de munca.
Astfel, printre cei 5 actionari se afla senior managerul Combinatului, Ionel Bors, directorul Directiei Juridice, Mirela Gatin, precum si directorii Radu Nicu, Ion Ungureanu si Ion Mocanu.
Aceasta este asigurarea pe care senior managerul Combinatului, Ionel Bors, le-a dat-o ieri sindicalistilor in cadrul intalnirii comisiei de dialog social desfasurata ieri dimineata si care a avut ca tema efectele crizei economice mondiale asupra activitatii de pe platforma siderurgica.
, a fost prima zi de salariu a lui Ionel Manafu de la numirea sa in conducerea Oil Terminal.
"Noi am platit pentru a trage gazul din conducta principala pana la scara blocului, iar ANL a platit pentru conductele de pe casa scarii pana in apartamente", a declarat arhitectul-sef al primariei din Draganesti-Olt, Ionel Preoteasa.
Este vorba despre Vasile Miu, fostul director general al societatii si pedelistul Ionel Manafu (foto), director in cadrul societatii.
Cand vom incepe treaba prima data vom lucra la partea de ventilatie, adica vom instala in tavan acele aeroterme cu aer conditionat", a precizat directorul Concas Buzau, Ionel Gagu.
google-analytics.com